508 оферти

Oferti.com e безплатна платформа за оферти. Намери оферти & Добави оферти.

Регистрация

Общи условия

Публикуването на Оферти в сайта е безплатно след регистрация.

НАЧИН НА ДОБАВЯНЕ НА ОФЕРТИ: Офертите се публикуват като се натисне бутона "ДОБАВИ ОФЕРТА". Избира се „РЕГИСТРАЦИЯ”  за да създадете собствен акаунт или избирате „ВХОД”  където вевеждате потребителско име и парола. При регистрацията е необходимо да се посочи активен адрес на електронна поща. Чрез  потребителското име и парола получавате достъп до потребителския си профил и възможност да изменяте данните в него.  Влизайки в потребителския си профил имате възможност да добавите Вашата Оферта в нашия каталог. Препоръчваме описанието на Офертите да е на Български език. Публикувана Оферта може да бъде променена или изтрита от потребителя регистрирал Офертата.  За улеснение на потребителите препоръчваме  Офертите  да са добре описани и съдържащи информация единствено за съответния продукт или услуга.  Публикуването на всяка Оферта  е необходимо да се отнася единствено за категорията отговаряща на съдържанието на Офертата.  Продължителността на добавените Оферти е 3 месеца.

ПРОМО ОФЕРТИ:  За да направите Вашата Оферта "Промо" е необходимо да сте заредили Вашия виртуален портфейл.  Можете да използвате парите във Вашия виртуален портфейл по всяко време, за да удължите "Промо" периода на Вашата оферта или да удължите Вашия бизнес профил.

БИЗНЕС ПРОФИЛ: Благодарение на бизнес профила Вие можете да качвате по-голям брой продукти в нашия каталог. Активирайте Вашия бизнес профил за една година на стойност 100.00 лв. Сумата ще бъде изтеглена от Вашия виртуален портфейл!

ПОКУПКО-ПРОДАЖБА: При избора си на Оферта, купувача избира бутона „КУПИ СЕГА” и получава следната информация: Офертата е закупена успешно от вас. Очаквайте търговеца да се свърже с вас.  Системата изпраща автоматичен мейл до регистриралия Офертата с информация за връзка с купувача. Опцията „ПРЕДЛОЖИ ОФЕРТА” Ви дава възможност да предложите конкретна цена на, която бихте желали да закупите регистриания продукт или услуга. Покупко-продажбата се извършва след свързване и договаряне от страна на заинтересованите потребители.

ЗАБРАНЕНО  е публикуването на Оферти с нецензурно и обидно съдържание. Забранено е публикуването на обяви с импулсни телефони без това изрично да е уточнено в обявата.  Администраторите на Oferti.com имат право да изтриват Оферти с некоректно попълнена информация. Ако видите такава Оферта, която ние не сме забелязали, моля уведомете ни като изпратите е-мейл на admin@oferti.com. Благодарим Ви предварително за съдействието!

ПРОМЕНИ В ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ: С оглед периодичното допълване на услуги и продукти,  както и тяхното увеличаване, общите условия могат да бъдат променяни едностранно от Oferti.com.

Екипът на Oferti.com  не носи отговорност за обявите публикувани в сайта.

 

как да променя оферта ?

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=oXlu0IDGhBY